Назад Введите регион
Объявление удалено
Посмотрите другие предложения по параметрам Прицелы

Тепловизионный прибор Delta TWS 35 NEW

111 805 грн.
  • Рубрика
  • тепловізійний прилад Delta TWS 35
    тепловізійний прилад Delta TWS 35 - високотехнологічний прилад українського виробника, призначений для на близьких і середніх дистанціях. Дальність виявлення ростових фігур при повній відсутності освітлення до 1600 метрів перекриває весь можливий коло завдань для нічного полювання. Тепловізійний блок побудований на базі високочутливих матриць 384x288 VOx (оксид ванадію). Модель має оптичне збільшення 2-8х. Стрільцям доступний широкий вибір масштабованих ьних сіток з різними варіантами кольору підсвічування.

    Потужна германієвої оптика спільно з удосконаленими алгоритмами обробки зображення дозволяють отримувати якісне і контрастне зображення навіть сильно віддаленого об'єкта. На відміну від ів нічного бачення, дана модель не потребує ІК-підсвічуванню і може виявляти цілі не тільки при повній відсутності освітлення, але і при яскравому денному світлі, причому перешкодою для спостереження не стануть такі погодні «сюрпризи» як: туман, сніг, дощ або задимлення території. Дельта TWS 35 адаптований для експлуатації на великих калібрах і може працювати в будь-яких погодних умовах при температурах від -45 до + 50°С.

    Ключові особливості

    Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 17 мкм (iRay Technology);
    Тип матриць - VOx (оксид ванадію);
    Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
    Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 5 м;
    оптичне збільшення 2 - 8х;
    Поле зору, градусів/м на 100м - 10,7х8/18,7;
    Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1650 м;
    Час включення тепловізора менше 3 секунд;
    Зручне управління за допомогою 3-х кнопок;
    Кольоровий HD LCOS дисплей 1280x960 пікс;
    Налаштування різкості для різних умов спостережень, 4 режиму;
    Функція PiP (картинка в картинці) для точного ювання;
    Опція поліпшення якості зображення ULTRACLEAR;
    8 типів ьних сіток, масштабовані;
    Можливість зміни кольору (4 типи) і яскравості світіння ьних міток;
    4 профілю пристрілки на різні дистанції/;
    Стадіометричний далекомір для визначення відстані;
    Функція – &Laquo;пристрілка одним ом» ,
    Кріплення- планка Пікаттіні;
    4 колірні палітри відображення;
    Міцний металевий корпус, Вологозахист (клас IP67);
    Ціна кліка 17 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil на 100м;
    Система живлення – 4 батареї типу АА
    Час автономної роботи 7-9 годин;
    Можливість підключення зовнішнього джерела живлення;
    тримає віддачу калібрів до 6 кДж (2 кал., 9.3x64, .375H&H):
    Діапазон робочих температур -45°C .. + 50°С;
    Габарити 205 x 65 x 65мм;
    Вага 0,41 кг.

    Тепловизійний блок
    Тепловизійний блок у Delta TWS 35 зібраний на основі мікроболометричної матриці iRay Sensor 3172 17um Ceramic. Розмір монокристалла 384x288 пікс. Крок детектора 17 мкм. Як приймач теплового випромінювання використовується сенсор на основі оксиду Ванадію (VOx), який на відміну від аналогічних приймачів на основі аморфного кремнію (a-Si) має менший температурний коефіцієнт опору і в кілька разів більшу стабільність зображення. Спектральний діапазон чутливості 7,5 – 13,5 мкм в довгохвильової області ІЧ-спектра (LWIR Long-wavelength infrared) повністю задовольняє вимогам для виявлення електромагнітного випромінювання при температурах від -50 до +50°С. Високий поріг температурної чутливості NETD<50 мк (Noise Equivalent Temperature Difference), дає можливість вловлювати мінімальні температурні відхилення на поверхні цілі, дозволяючи отримувати більш чітке і контрастне зображення об'єкта, що спостерігається. Частота оновлення кадрів тепловізійного блоку 50 Гц, вести спостереження можна навіть за швидкорухомих цілями, без втрати якості.
    Об'єктив
    Дельта TWS 35 оснащений ширококутним об'єктивом з фокусною відстанню 35 мм. Передня лінза виготовлена з Германія ( 32 Ge), який на відміну від звичайних стекол, що застосовуються в денний оптиці, повністю прозорий в ІЧ-діапазоні. Стрільцям доступний діапазон оптичного збільшення від 2 до 8х. Мінімальна дистанція фокусування від 5 метрів. Різкість наводиться за допомогою кільце фокусування на об'єктиві, що має тактильний виступ для пальця. Кут поля зору у дорівнює 10,7°, що відповідає 18,7 м на дистанції 100 метрів. Зі збільшенням кратності ширина поля зору буде зменшуватися. На максимальному збільшенні 8х стрільцям буде доступна для огляду область простору 4,6 м, що дозволить з комфортом спостерігати навіть за рухомими об'єктами. На об'єктиві є захисна кришка з відкидним механізмом.

    Дальність виявлення до 1650 м
    тепловізійний прилад має дальність виявлення ростових теплоконтрастних цілей до 1650 м. Домогтися таких функціональних можливостей розробникам вдалося завдяки застосуванню високочутливих тепловізійних сенсорів на основі оксиду Ванадію і якісної германієвої оптиці. Далекобійність компактного у TWS 35 перекриває весь спектр завдань для нічного полювання по таких цілях, як: кабан, лось, вовк і ін. На заваді для виявлення об'єктів тваринного світу не стануть: густий туман, нещільний чагарник або просіка, а також атмосферні опади. має технічну можливість для по великим цілям на дистанціях понад 500 метрів, для реалізації таких завдань є візирні сітки і широкий діапазон коригування положення мітки. Для визначення точного відстані до цілі рекомендовано використання лазерних далекомірів , які можна придбати у відповідному каталозі.
    ьні сітки
    має 8 попередньо візирних сіток з можливістю вибору кольору підсвічування. Для полювання на коротких і середніх дистанціях чудово підійдуть звичні варіанти типу: «хрест» і «полухрест». Любителі «далеких» ів можуть скористатися тактичними варіантами типу «Mil-Dot», за допомогою яких можна стріляти виносом точки ювання і визначати відстань до цілі. Зі збільшенням кратності, сітки змінюють свої розміри пропорційно рівню збільшення, таким чином, повторюючи концепцію денної оптики з сіткою в першій фокальній площині (FFP – First Focal Plane). Ціна кліка 1,7 см на дистанції 100 метрів. Звичних барабанів введення правок тут немає, сітка зміщується за допомогою відповідного пункту меню шляхом коротких натискань на блоці управління.

    Стрільцям доступний вибір кольору підсвічування: червоний, зелений, білий, чорний. Залежно від кольорової палітри або умов спостережень можна вибрати найбільш оптимальний варіант для кращого контрастування мітки на тлі зображення цілі. Перевагою тепловізійної оптики є повна відсутність проблем з параллаксом, так як сітка і зображення цілі завжди знаходяться в одній площині.

    4 колірні палітри
    В залежності від умов спостережень, типу цілі і температурного контрасту поверхні мішені і елементів навколишнього оточення стрілок може вибрати одну з 4 колірних палітр відображення. Доступними параметрами:

    Гарячий білий (White Hot);
    Гарячий чорний (Black Hot);
    Гарячий червоний (Red Hot);
    Різнобарвний (Pseudo color).

    Кольорові палітри з гарячими відтінками кольорів «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» найбільш оптимальні для спостережень в умовах з високим температурним контрастом, на великих відкритих відстанях і в складних погодних умовах. Кольорова палітра «Pseudo color» здатна виділити найбільш «теплі» місця об'єкта, таким чином, простіше ідентифікувати ціль і визначити її трофейні. М'які відтінки кольорової палітри не напружують зір і не викликають втому при тривалих спостереженнях.

    Функція поліпшення якості зображення ultra-Clear
    В тепловізійному і Delta TWS 35 є функція підвищення якості зображення ultra-Clear. Дана опція заснована на унікальних алгоритмах обробки і перетворення даних. При активації зображення об'єкта і навколишнього оточення має більш високий рівень контрасту і деталізації. Таким чином, значно легше ідентифікувати ціль, особливо в складних погодних умовах, таких як: повна відсутність освітлення, густий туман або задимлення території.

    Функція картинка в картинці ( PiP)
    Опція (PiP - picture in picture) «картинка в картинці» виводить на основний екран додаткове вікно зі збільшеною в кілька разів центральної областю. Невеликі розміри вікна дозволяють точніше юватися, не втрачаючи візуального контролю над навколишнім оточенням. У вікні також відображається перехресті використовуваної в даний момент ьної сітки. Активувати цю опцію можна в меню у.

    Пристрілка одним ом
    В тепловізійному і Дельта TWS 35 реалізована можливість приведення зброї до точного бою за допомогою одного у. Цей спосіб допоможе значно заощадити боєприпаси і час. Суть всієї процедури зводиться до того, що ьний комплекс наводитися безпосередньо та технічні можливості зброї, а саме на точку попадання. Дистанцію слід вибирати класичну для вогнепальної зброї – 100 м. В якості цілі рекомендовано використання теплоконтрастних об'єктів невеликого, наприклад, невеликих медичних грілок які слід закріпити в центрі мішені. Важливою вимогою є хороша видимість кульового отвору після у. В меню у слід вибрати пункт «Пристрілка», після чого за допомогою функціональних клавіш слід перемістити центр ьної сітки на пробоїну в мішені. Для полегшення виконання цієї процедури в і є можливість зробити знімок екрана, після чого зводити перехресті сітки з пробоїною, годі й утримуючи зброю точно на центрі мішені. Після збереження результатів пристрілки рекомендовано провести перевірочний .

    пристреляв дану модель можна також і класичним способом, коректуючи положення ьної сітки по вертикальній і горизонтальній осі щодо СТП (середньої точки попадання) групи з 3-х або 4-х ів. Ціна кліка в моделі TWS 35 - 17 мм на дистанції 100 метрів. Запас ходу сітки в 15 Mil дозволить вести ьний вогонь по цілям, які знаходяться на значній відстані.

    4 профілю пристрілки
    В пам'яті у є 4 користувальницьких профілю, що дозволяють зі зберігати результати пристрілки приладу на різні дистанції або на різному зброю. Таким чином, нічну оптику можна пристрелять на різних карабіни з різними типами боєприпасів. Все що залишиться для точної – вибрати відповідний профіль з потрібною дистанцією, відвідати на об'єкт і плавно натиснути на спуск.
    Повнокольоровий HD LCOS дисплей
    Окулярний блок у оснащений повнокольоровим HD LCOS дисплеєм з роздільною здатністю 1280x960 пікселів. На відміну від звичних AMOLED технологій, ці екрани можуть використовуватися при екстремально низьких температурах навколишнього повітря, аж до – 40°С. Якість картинки залишається на гранично високому рівні, передаючи в барвистих тонах найдрібніші деталі об'єкта, що спостерігається. Зміна яскравості світіння екрана дає можливість підібрати оптимальні параметри роботи і повністю виключити ймовірність демаскування стрілка шляхом засвічення частини обличчя.
    Окулярний блок має можливість диоптрийного коригування в межах±5 дптр, дозволяючи людям з ослабленим зором оптимальні параметри транслюється зображення під свої індивідуальні особливості. Винос вихідної зіниці на 40 дає можливість в тактичних або діоптрійних окулярах без побоювання отримання травм при стрільбі їх зброї потужних калібрів.

    Корпус
    Корпус у виконаний з металу, який не має конкуренції по міцності. Оптоелектронна начинка приладу надійно захищена від будь-якого роду потрясінь. Металева поверхня має захисне анодируване покриття, ефективно протистоїть утворенню подряпин і відколів при ударах і падіннях приладу. Клас вологозахисту IP67 гарантує працездатність при експлуатації в будь-яких погодних умовах, незважаючи на наявність атмосферних опадів у вигляді проливного дощу або мокрого снігу. и випробувані на високі ударні навантаження на спеціальних верстатах, що імітують вплив віддачі великих калібрів. Виробник гарантує надійну роботу на зброю з дуловою енергією у до 6000 Дж. Невелика вага приладу (419 м) не накладалися підвищені вимоги на кріплення, на відміну від кілограмової нічний оптики.

    Живлення
    Батарейний відсік у розрахований на 4 елементи живлення типу АА. Одного комплекту вистачить приблизно на 7-9 годин безперервної роботи. Горизонтальне розташування батарей, перпендикулярно напрямку вектора віддачі, дозволило виключити можливість відключення електроніки в момент високих ударних навантажень при стрільбі з «дорослих калібрів». Контролювати рівень заряду можна за спеціальною піктограмі, яка відображається на основному екрані. Замінити сів комплект батарей можна протягом однієї хвилини. Час включення – 3 секунди. може працювати від зовнішнього джерела живлення з використанням стандартного кабельного з'єднання Type-C USB. Таким чином, можна значно збільшити час автономної роботи. Кабель є в комплекті поставки.
    Технічні характеристики



    Матриця



    Сенсор
    iRay Vox Ceramic (оксид ванадію)


    Тип
    неохолоджуваний


    Роздільна здатність, пікселів
    384x288


    Крок пікселя, мкм
    17


    Частота оновлення кадрів, Гц
    50


    Температурна чутливість (NETD), мк
    < 50


    Виробник сенсора
    iRay Technology



    Дисплей



    Тип
    HD LCOS


    Роздільна здатність, пікселів
    1280х960


    Кольорові палітри
    гарячий чорний, гарячий білий, гарячий червоний, кольорова



    Оптичні характеристики



    Збільшення оптичне, крат
    2-8


    Цифровий зум
    x2


    Об'єктив
    F35/1.0


    Поле зору, град.
    10,7


    Поле зору, м/100 м
    18,7


    Віддалення вихідної зіниці, мм
    40


    Фокусування
    ручна, на об'єктиві


    Максимальна дальність виявлення людини, м
    1650



    Живлення



    Джерело
    4 батареї, тип АА


    Час роботи
    7-9


    Зовнішнє живлення
    Micro- USB, Type-C



    ьна мітка. Пристрілка



    Попередньо мітки
    8


    Підсвічування
    4 кольори


    Ціна кліка м/100 м



    Метод пристрілки
    "одним ом"



    Далекомір



    Тип
    Стадіометричний



    Додаткові функції



    Функція «Кадр в кадрі»
    є


    Режим поліпшення якості зображення ultra-Clear
    є


    Компас&Msensor (датчик завалу зброї)
    немає


    WiFi
    немає


    Видалення битих пікселів
    є


    Display OFF
    немає



    Фізичні та експлуатаційні параметри



    Кріплення
    планка Пікатіні


    Діапазон експлуатаційних температур,°C
    - 40 ... + 50


    Ударна стійкість, Дж
    до 6000


    Клас захисту (по IEC 60529)
    IP67


    Габарити, мм
    205 x 65 x 65


    Маса, кг
    0,41


    Гарантійний термін, років
    3


    Країна походження
    Україна

    ,
    Рабочее напряжение: 5V DC,
    встроенный аккумулятор: 4 AA,
    Гарантия: 12 месяцев,
    Защита от влаги и пыли: IP66,
    Диапазон температур: -20...+50°C,
    Страна-производитель: Украина,
    Дальность / площадь детекции: 1650 м,
    Тип тепловизора: Тепловизионный оптический прибор,
    Ударозащита: Да
Другие объявления продавца
Добавлено: 10.04.2024
Просмотров:
ID: 175171455

Оцените удобство использования ZAPCHASTI.RIA Насколько эта страница удобна и полезна для вас?

Спасибо!

Ваш отзыв поможет сделать ZAPCHASTI.RIA еще удобнее

наверх
Мы используем cookie-файли. Ознакомиться с Политикой использования.
Настройки файлов cookies
«Мы (ARS ONLINE OÜ) используем cookie-файлы (cookies), обязательные для работы нашего сайта и сервисов, на основании легитимного интереса. Также, мы хотели бы с вашего согласия установить на вашем устройстве опциональные аналитические cookies для запоминания данных о просмотрах и пользования сервисами, а также маркетинговые cookies, которые помогут нам понять, какие сервисы и продукты интересуют пользователей больше всего.
Включая эти cookies, вы способствуете улучшению наших сервисов и продуктов. Подробнее о cookies читайте в нашей «Политике использования файлов cookies». Обязательные cookies мы устанавливаем в любом случае. Ниже вы можете разрешить или не разрешить нам установку опциональных cookies».