Назад Введите регион
Объявление удалено
Посмотрите другие предложения по параметрам Прицелы

Тепловизионный прибор Delta TWS 35 LRF

123 175 грн.
  • Рубрика
  • тепловізійний прилад Delta TWS 35 LRF
    тепловізійний прилад Delta TWS 35 LRF– новинка 2021 року від відомого українського виробника Delta Electro Optica. Призначений для спостережень і ведення ьної в будь-яких погодних умовах, незалежно від часу доби. Основна сфера застосування–полювання на коротких і середніх дистанціях. Технічних можливостей цілком достатньо і для здійснення далеких ів по великої дичини. Прилад побудований на надчутливих сенсорах нового покоління DiVox з щільністю посадки детекторів 17 мкм. Стрільцям доступно оптичне збільшення в діапазоні від 2,86 до 11х, причому кратність можна змінювати плавно, так і дискретно з кроком від х1 од х4. На борту є 8 типів ьних сіток, у тому числі і масштабованих тактичних варіантів. оснащений лазерним далекоміром з максимальною дистанцією вимірювань до півтора кілометрів. Для точного ювання можна скористатися цифровий опцією PIP–картинка в картинці.

    Одним з основних переваг Delta TWS 35 LRF є час автономної роботи. На одному комплекті батарей здатний функціонувати протягом 9 годин. Батарейний відсік розрахований на 4 елементи типу АА. За якістю картинки впритул наблизився до моделей ТОП-ових виробників. Сучасне ПО використовує передові алгоритми обробки сигналу, що поступає і надає максимально деталізовану картинку навіть сильно віддаленого об'єкта. Користувачам доступний вибір з декількох режимів роботи і колірних палітр відображення. Delta TWS 35 LRF відгуки від випробувших його в справі стрільців отримав тільки позитивні. Простий в управлінні і надійний в роботі прилад вітчизняного бренду готовий до будь-яких випробувань. Ударна стійкість до 6 кДж гарантує бездоганну «живучість»навіть на снайперських цивільних калібрах .338 LM і .375H&H. Вологозахист ІРХ7 підтверджує здатність протистояти несприятливим зовнішнім умовам. залишиться повністю працездатним навіть після нетривалого перебування під водою.
    Ключові особливості

    Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 17 мкм NETD <30 мК (iRay Technology);
    Тип матриць - VOx (оксид ванадію), температурна чутливість NETD≤30 мК;
    Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
    Германієвий об'єктив F35/f1,1 з ручним фокусуванням від 5 м;
    Оптичне збільшення в діапазоні від 2 до 8х;
    Поле зору, градусів/м на 100м–7,5°х 5,7°/13,1х10;
    Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м;
    Час включення у - менше 3 секунд;
    Далекомір 905нм, дальність 1500м, похибка±1м;
    Зручне управління за допомогою 4-х кнопок;
    Кольоровий OLED дисплей 1024x768 пікс;
    Настройка різкості для різних умов спостережень, 4 режиму;
    5 колірних палітр відображення;
    Функція PiP (картинка в картинці) для точного ювання;
    Опція поліпшення якості зображення ULTRACLEAR 2.0;
    8 типів ьних сіток, масштабовані;
    Можливість зміни кольору (4 типи) і яскравості світіння ьних міток;
    5 профілів пристрілки на різні дистанції/;
    Ціна кліка 24 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil;
    Функція– «пристрілка одним ом»,
    Міцний металевий корпус, Вологозахист (клас ІРХ7);
    Система живлення–4 батареї типу АА;
    Час автономної роботи 7-9 годин;
    Можливість підключення зовнішнього джерела живлення;
    тримає віддачу калібрів до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H):
    Діапазон робочих температур: -45°C..+50°С;
    Габарити 185 x 60 x 58 мм, вага 0,6 кг;
    Виробник Delta Electro Optica (Україна).

    Тепловізійний модуль
    Серцем у Delta TWS 35 LRF є тепловізійний модуль, побудований на оновлених версіях неохолоджуваних микроболометров - iRay Sensor 3172 17um Ceramic розміром 384x288 pix. Це високошвидкісні FPA матриці на підкладці з оксиду ванадію (VOx), які на відміну від поширених кремнієвих аналогів (a-Si) володіють рядом незаперечних переваг. Значно менший температурний коефіцієнт опору дозволяє отримати більшу стабільність і чіткість зображення. Сенсор працює в довгохвильовому спектрі (LWIR Long-wavelength infrared) - 7,5–13,5 мкм, що повністю задовольняє вимогам для виявлення інфрачервоного випромінювання. Земна атмосфера в цій області повністю прозора і не створює перешкод, дозволяючи «бачити»об'єкти крізь щільний туман і димову завісу. Матриці нового покоління DiVox володіють більш високим порогом температурної чутливості NETD <30 мК (Noise Equivalent Temperature Difference), що дозволяє вловлювати мінімальні температурні відхилення на поверхні цілі і «будувати»більш інформативну теплову сигнатуру. Швидкість роботи блоку в 50 Гц забезпечує комфортні умови для спостереження динамічних сцен з об'єктами що швидко пересуваються.

    Оптика
    Ширококутний об'єктив F35/1.1 з оптичним збільшенням 2х і германієвою передньою лінзою дозволяє з комфортом розглядати цілі на коротких і середніх дистанціях. Стрільцям доступний цифровий зум з кроком х1, х2 та х4. Кут поля зору при мінімальному збільшенні дорівнює 7,5°на 5,7°що в лінійному вираженні буде відповідати області простору в 13,1 х 10 метрів на відстані в 100 метрів. Цього цілком достатньо для того, щоб відшукати звіра на відкритому просторі і при необхідності максимально наблизити зображення, скориставшись опцією цифрового зума. Фокусування об'єктива–ручне, шляхом обертання низькопрофільного кільця. Мінімальна дистанція–5 метрів. Маніпулювати налаштуваннями вийде навіть у зимових рукавичках, на кільці фокусування є тактильний виступ для пальця.

    Лазерний далекомір до 1500 м
    Інтегрований лазерний далекомір розширив функціонал у, дозволяючи значно підвищити точність і результативність всього заходу. Дальності дії до півтора кілометрів достатньо, щоб закрити весь спектр завдань, які можуть виникнути на нічних типах полювань. Два режими роботи: одиночне вимірювання і режим безперервного сканування допоможуть визначити точну відстань навіть до рухомого об'єкту. Тепер не потрібно використовувати додаткове обладнання при «далеких»ах, побоюючись за те, що зайві рухи можуть видати розташування.

    Дальність виявлення до 1800 м
    Застосування передових високочутливих сенсорів 384x288 pix. @ 17 мкм NETD <30 мК (iRay Technology) і кристально чистою германієвої оптики дозволило збільшити дальність виявлення ростових фігур до 1800 метрів. Стрілець без праці помітить велику тварину з безпечної відстані. Тепловізор прекрасно бачить крізь туман або димову завісу. На відміну нічний оптики на базі ЕОП останніх поколінь, абсолютно не потребує ІК підсвічування і однаково добре працює як вдень при яскравому освітленні, так і вночі. Більш того, побачити звіра який причаївся можна крізь нещільну рослинність: кущі, гілки дерев, траву, очерет та ін. Крім того, що можна виявити об'єкт полювання на позамежних відстанях має можливість для далеких ів з відстані понад 500 метрів. Для любителів «снайпінгу»є цілий набір балістичних сіток і широкий запас ходу візира по вертикалі і горизонталі.
    ьні сітки
    Вісім типів ьних сіток з можливістю зміни кольору і інтенсивності світіння припадуть до смаку любителям полювання. Для роботи на коротких і середніх дистанціях можна скористатися звичними мисливськими варіантами: «точка», «хрест»і «напівхрест». При дальніх ах, коли необхідно компенсувати падіння траєкторії польоту кулі, рекомендовано застосування балістичних варіантів по типу «Mil-Dot»і розширених аналогів. Доступна можливість ведення виносом точки ювання без внесення змін до положення ьної сітки. Кормі того, у електронних візирів є ряд переваг. Це повна відсутність проблем з паралаксом, оскільки зображення цілі і сітки завжди знаходяться в одній площині. Постійний розмір елементів, сітки не призводить до ефекту загородження, як в денний оптиці з сіткою в першій фокальній площині (FFP–First Focal Plane). Кутові відстані між елементами зберігають кутову відстань, дозволяючи використовувати всі переваги.
    Колір ьної сітки можна вибрати за своїм особистим бажанням, в залежності від кольорової палітри для найкращого контрастування візира на поверхні цілі. Для введення виправлень на дальність і вітер потрібно зайти у відповідне меню. Крок вивірки становить 2,4 см на дистанції 100 метрів. Запас ходу по вертикалі і горизонталі 15 mil достатній для роботи на граничних відстанях видимості.

    5 колірних палітр
    Вибір режимів відображення дозволить стрілку підібрати оптимальні параметри в залежності від умов спостереження і типів вирішуваних завдань.
    Доступні наступні варіанти:

    Гарячий білий (White Hot);
    Гарячий чорний (Black Hot);
    Гарячий червоний (Red Hot);
    Сепія (Sepia);
    Веселка (Rainbow).

    Гарячі відтінки контрастних кольорів «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot»більше підходять для пошуку цілі на відкритих просторах. Контрастний об'єкт буде добре помітний на тлі лісового масиву, засніженої рівнини, схилах гір, в горбистій місцевості. При необхідності ідентифікувати ціль або веденні тривалих спостережень рекомендовані різнокольорові панелі «Sepia»чи «Веселка», де по глибині того чиіншого відтінку можна визначити найбільш «теплі»місця.
    Функція поліпшення якості зображення ultra-Clear 2.0
    Програмне забезпечення у Delta TWS 35 LRF отримало оновлену версію функції поліпшення якості зображення «ultra-Clear 2.0». Більш продуктивні і повністю оптимізовані алгоритми на льоту обробляють зображення, очищаючи від максимальної кількості шумів і зернистості. Картинка навіть віддаленого об'єкта має чіткі контури і максимальний рівень деталізації. Режим призначений для застосування в несприятливих умовах з поганою видимістю.

    Функція картинка в картинці (PiP)
    Програмна опція PiP, від англ.- picture in picture (картинка в картинці) виведе на екран додаткове вікно з збільшеною центральною областю основного. По збільшеному зображенню значно простіше ідентифікувати ціль та наводити зброю в забійну зону. У вікні відображається перехрестя сітки, невеликі розміри не заважають контролювати обстановку навколо. Активується режим в меню у.

    Пристрілка одним ом і 5 профілів пристрілки
    Функція приведення зброї до точного бою всього за кілька ів вже встигла полюбитися опробовавшим її мисливцям. Пристрілювання одним ом слід проводити на класичній дистанції в 100 метрів з використанням контрастних цілей невеликого розміру. Суть процедури полягає в зведенні перехрестя ьної сітки точно в кульовий отвір на мішені. Таким чином, тепловізійна оптика наводиться на технічні можливості самого збройового комплексу. Зміщення сітки по вертикалі і горизонталі проводиться в спеціальному меню у. Для більшої зручності можна зробити знімок екрану, аналог опції «Freeze». У цьому випадку зведення сітки можна проводити в будь-якому зручному положенні, точно утримувати зброю на цілі необов'язково.

    Пристріляти Delta TWS 35 LRF можна також і класичним способом по СТП групи з 3 або 4 ів, на будь-якій дистанції. Результати пристрілки можна зберегти в пам'яті у, у відповідному профілі користувача. П'ять профілів пристрілки дають можливість адаптувати та пристріляти оптику на різному озброєнні з різним типом боєприпасів і на будь-які необхідні дистанції.

    Кольоровий OLED дисплей
    Окулярний блок оснащений повнокольоровим OLED микродисплеем з роздільною здатністю 1024х768 пікс. Морозостійка технологія з мінімальним рівнем енергоспоживання дозволяє розраховувати на повноцінну роботу в умовах низьких температур аж до - 40°C Збільшуюча лінзова система забезпечує повнорозмірним кольоровим зображенням з насиченою колірною текстурою. Опціональні регулювання яскравості і контрасту допоможуть підібрати оптимальні параметри для роботи в будь-яких умовах, ідеально відбудувати картинку під індивідуальні особливості можна за допомогою діоптрійного коригування. Окуляр закритий м'яким гумовим наглазником. Винос вихідної зіниці на 60 мм забезпечить додаткову безпеку при роботі великим калібром.
    Протиударний і повністю герметичний корпус
    тепловізійний прилад Delta TWS 35 LRF побудований повністю металевому корпусі з високоміцних алюмінієвих сплавів. Всі деталі виготовлені на високотехнологічному обладнанні і оброблені з нульовим допуском. Додатковою перевагою українського продукту є жорстка перевірка на екстремальні ударні навантаження, які набагато перевищують рекомендовані. Модель з легкістю впоратися з віддачею будь-якого цивільного калібру аж до .338 LM або .375H&H. Клас захищеності приладу по IEC 60529 - ІРХ7 підтверджує готовність до роботи в умовах підвищеної вологості або інтенсивних атмосферних опадів. Електронна начинка у надійно захищена про будь-якого роду випробувань. Діапазон робочих температур від -45 до +50°С не тільки добре вписується в кліматичні умови України але і підтверджений численними практичними випробуваннями. Управління ом надзвичайно просте і інтуїтивно зрозуміле. Блок керування з 4-ма кнопками розташований в зручному місці і легко намацується. Маніпулювати тонкими налаштуваннями можна в процесі спостереження, не знімаючи тактичних або зимових рукавичок.
    Живлення
    Система електропостачання у розрахована на 4 елементи типорозміру АА. Повного заряду вистачає на 9 годин інтенсивного використання. Горизонтальне розташування блоку обрано не випадково. Таким чином, повністю виключається ймовірність відключення живлення в момент у, так як батареї розташовані перпендикулярно напрямку вектора віддачі. Батарейний відсік закривається герметичною кришкою з надійним різьбовим з'єднанням. На зміну джерел живлення піде менше хвилини. На корпусі є роз'єм для підключення зовнішнього джерела живлення. Таким чином, можна значно збільшити час автономної роботи. Час включення приладу становить приблизно 3 секунди.
    Технічні характеристики



    Матриця



    Сенсор
    iRay Vox Ceramic (оксид ванадію)


    Тип
    неохолоджуваний


    Роздільна здатність, пікселів
    384x288


    Крок піскселя, мкм
    17


    Частота оновлення кадрів, Гц
    50


    Температурна чутливість (NETD), мК
    <30


    Виробник сенсора
    iRay Technology



    Дисплей



    Тип
    OLED


    Роздільна здатність, пікселів
    1024х768


    Колірні палітри
    гарячий чорний, гарячий білий, гарячий червоний, сепія, веселка



    Оптичні характеристики



    Оптичне збільшення, крат
    2 - 8


    Цифровий зум
    х1/x2/х4


    Об'єктив
    F35/1.1


    Поле зору, град.
    7,5 х 5,7


    Поле зору, м/100 м
    13,1 х 10


    Видалення вихідної зіниці, мм
    40


    Фокусування
    ручна, на об'єктиві


    Максимальна дальність виявлення людини, м
    1800



    Живлення



    Джерело
    4 батареї, тип АА


    Час роботи
    7-9


    Зовнішнє живлення
    Micro - USB Type-C



    ьна мітка. Пристрілка



    Передвстановлені мітки, шт
    8


    Підсвічування
    4 кольори


    Ціна кліка мм/100 м
    24


    Запас ходу ьної мітки. Р/В мм на 100 м
    1500


    Метод пристрілки
    одним ом"/класичний



    Далекомір



    Тип
    Лазерний


    Клас безпеки для лазерного обладнання у відповідності з IEC 60825-1: 2014
    1


    Довжина хвилі, нм
    905


    Макс діапазон вимірювання, м
    1500


    Точність вимірювання, м
    ±1м



    Додаткові функції



    Функція «Кадр в кадрі»
    так


    Режим поліпшення якості зображення ultra-Clear
    так


    Компас&Msensor (датчик завалу зброї)
    немає


    WiFi
    немає


    Видалення битих пікселів
    так


    Display OFF
    немає



    Фізичні та експлуатаційні параметри



    Кріплення
    планка Пікатіні


    Діапазон експлуатаційних температур,°C
    -40...+50


    Ударна стійкість, Дж
    до 6000


    Клас захисту (по IEC 60529)
    IP67


    Габарити, мм
    185 x 60 x 58


    Маса, кг
    0,6


    Гарантійний термін, років
    3


    Країна походження
    Україна


    ,
    Рабочее напряжение: 5V DC,
    встроенный аккумулятор: 4 AA,
    Гарантия: 12 месяцев,
    Защита от влаги и пыли: IP66,
    Диапазон температур: -20...+50°C,
    Страна-производитель: Украина,
    Дальность / площадь детекции: 1500 м,
    Тип тепловизора: Тепловизионный оптический прибор,
    Ударозащита: Да
Другие объявления продавца
Добавлено: 10.04.2024
Просмотров:
ID: 175171452

Оцените удобство использования ZAPCHASTI.RIA Насколько эта страница удобна и полезна для вас?

Спасибо!

Ваш отзыв поможет сделать ZAPCHASTI.RIA еще удобнее

наверх
Мы используем cookie-файли. Ознакомиться с Политикой использования.
Настройки файлов cookies
«Мы (ARS ONLINE OÜ) используем cookie-файлы (cookies), обязательные для работы нашего сайта и сервисов, на основании легитимного интереса. Также, мы хотели бы с вашего согласия установить на вашем устройстве опциональные аналитические cookies для запоминания данных о просмотрах и пользования сервисами, а также маркетинговые cookies, которые помогут нам понять, какие сервисы и продукты интересуют пользователей больше всего.
Включая эти cookies, вы способствуете улучшению наших сервисов и продуктов. Подробнее о cookies читайте в нашей «Политике использования файлов cookies». Обязательные cookies мы устанавливаем в любом случае. Ниже вы можете разрешить или не разрешить нам установку опциональных cookies».