Виставка ювелірних товарів Назад

Виставка ювелірних товарів

25 лютого при підтримці RIA.com у Львівському палаці мистецтв розпочне роботу ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕкспо-2016" та протриває аж до неділі, 28 лютого.

Ювелірна виставка 25 лютого при підтримці RIA.com у Львівському палаці мистецтв розпочне роботу ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕкспо-2016" та протриває аж до неділі, 28 лютого.

    Щоб позбавити чоловіків від проблеми пошуку подарунків напередодні свята 8-го березня, на виставці будуть представлені кращі компанії, що пропонують широкий вибір ювелірних прикрас, годинників і сувенірів.


Image title

   З кожним роком не тільки зміцнюється ядро експозиції, яке традиційно складається зі стендів провідних підприємств України (Ювелірний дім «Кімберлі» (м. Вінниця), Вінницький завод «Кристал», ТОВ «Алмаз-Діамант Ю» (м. Київ), Ювелірний бренд «Стерлінг» (м. Харків)), але і стабільно збільшується число учасників з усіх куточків України: Одеси, Хмельницького, Запоріжжя, Дніпропетровська, Житомира та ін.

    Приємна атмосфера Львівського палацу мистецтв сприяє відпочинку, а сама виставка – спонукає до покупок.

    Усі відвідувачі зможуть придбати для себе і своїх близьких подарунок до свята - від «милої дорогоцінної дрібнички» до ексклюзивного виробу.

    Всі, хто здійснить покупку на ярмарку обов’язково прийме участь у розіграші вік-енду у готелі-замку "Вежа Ведмежа", а також спробують своє щастя у лотереї від спонсорів, яка відбуватиметься кожних 3 години.

    Ті, хто просто прийшов задовольнити цікавість зможуть ще й познайомитися із останніми тенденціями ювелірної моди.

Приходьте та переконайтесь,

що вийти із виставки-ярмарку „ЕлітЕкспо-2016”

з пустими руками просто неможливо!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье