У Львові відбудеться спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок  «ЕлітЕКСПО-2015» Назад

У Львові відбудеться спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2015»

Весна у Львові розпочнеться з великої ювелірної події — спеціалізованої виставки-ярмарку «ЕлітЕКПО-2015», яка пройде з 26 лютого по 1 березня у Львівському Палаці Мистецтв.

Весна у Львові розпочнеться з великої ювелірної події — спеціалізованої виставки-ярмарку «ЕлітЕКПО-2015», яка пройде з 26 лютого по 1 березня у Львівському Палаці Мистецтв. Напередодні жіночого свята Палац мистецтв відкриє свої двері для вишуканих, коштовних, дорогоцінних та унікальних подарунків для коханих жінок.

ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки RIA.com та Асоціації ювелірів України вже дванадцятий раз поспіль збирає у самому серці Львова провідних виробників ювелірних виробів зі всієї України.

Генеральний партнер виставки — Ювелірний завод «Золотий вік» — одна з найкрупніших виробничих компаній України та офіційний партнер — ДП Вінницький завод «Кристал», що вже більше 40 років на світовому ринку діамантів преміум класу. Срібний партнер виставки — Компанія «Стерлінг9» (м. Харків).
Неймовірна кількість вишуканих ювелірних прикрас з золота та срібла, вставки з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, годинники та аксесуари — лише чотири дні за цінами виробника!

Загалом, більше 60 % учасників виставки «ЕлітЕКСПО-2015» це виробники, що гарантує всім відвідувачам широкий асортимент, лояльність цінової політики та приємні подарунки.

Кожного року постійні учасники виставки приємно дивують своїх справжніх поціновувачів новими витворами ювелірного мистецтва.

Загальну картину спеціалізованої ювелірної виставки доповнить експозиція елітної біжутерії та сувенірів, мистецьких авторських робіт, годинників, дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів та виробів православної тематики.

  • 1 березня серед наречених відбудеться розіграш декору для весілля на 30000 грн від Весільної агенції «Mopis».
  • Цьогорічний срібний партнер виставки компанія «Стерлінг9» (м. Харків) подарує відвідувачам виставки 10 прикрас та головний приз — ексклюзивний набір прикрас зі срібла. Шанс отримати коштовний подарунок має кожен з відвідувачів виставки!
  • Кожен з відвідувачів зможе отримати фото в подарунок від професійного фотографа на згадку про найбільшу ювелірну подію Львова!

Загалом же, представлені вироби перетворять Львівський Палац мистецтв на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва, а кожен відвідувач матиме 4 дні для пошуку необхідної «родзинки» до свого щоденного іміджу, подарунків для рідних та друзів з розмаїття колекцій, виготовлених як в Україні, так і за її межами.

Ласкаво просимо на виставки серії «Галицькі експозиції».

Додаткова інформація на сайті: www.galexpo.com.ua

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье