Основна галузева виставка „Деревооброба-2015” у серці Західної України Назад

Основна галузева виставка „Деревооброба-2015” у серці Західної України

19 по 22 травня ц.р. ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за участю співорганізатора СП «Ройек-Львів» та за підтримки RIA.com провели Міжнародну виставку «Деревообробка - 2015»

 19 по 22 травня ц.р. ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за участю співорганізатора СП «Ройек-Львів» та за підтримки RIA.com провели Міжнародну виставку «Деревообробка - 2015», в приміщенні Палацу спорту “Україна” (вул. Мельника,18), яка традиційно стала місцем концентрації основних представників деревообробної індустрії.

Виставка відбулася за підтримки Української Асоціації Деревообробного Обладнання, інформаційним партнером заходу виступив сайт RIA.com.
Вразила активність наших деревообробників, оскільки понад 80 лідерів галузі, як українських виробників так і представників всесвітньо відомих брендів представили свою продукцію на виставці. Виставкова експозиція охопила широкий ряд обладнання та матеріалів для обробки деревини, виробництва меблів та виготовлення твердого біопалива.
Ділової значимості заходу додали семінари, конференції, зустрічі, які відбувалися протягом роботи виставки, зокрема:
Інформаційний семінар – «Досвід сертифікації ланцюга постачання деревини за схемою FSC (CoC) з погляду аудитора: проблеми, помилки, шляхи їх вирішення та перспективи».
Інформаційний семінар – «Електронні карти та гео-інформаційні системи в лісовому господарстві».
Засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання
Конференція «Теоретичні та прикладні аспекти створення енергоощадних і екологобезпечних технологій деревообробки».
Конкурси з цінними подарунками від Компанії Абразив та Black&Decker».
Організатори XVIII Міжнародної виставки «Деревообробка - 2015», щиро сподіваються, що даний захід приніс користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної деревообробної галузі та просуванні нових продуктів та послуг на ринку Західної України.

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩЕ – ДЕРЕВООБРОБКА 2015!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье