Підтримати ЗСУ

Середня оцінка інтернет-магазину Мебельный интернет-магазин Гростер

4.6
На основі 14 оцінок покупців
Дивитись 397 товарів продавця →
Відгуки про продавця
16-07-2021 16:04
5 из 5 | Оксана, Ізмаїл
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 16-07-2021 20:11
Спасибо большое за отзыв!
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Продавец профи. В телефонном режиме ответил на все, интересующие меня вопросы. Товар отправили быстро. Получила на "Новой почте". Большое спасибо. Рекомендую.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 08-02-2021 10:59
Елена, благодарим вас за заказ и отзыв о нашей работе. Нам приятно знать, что вы остались довольны столом и обслуживанием. Будем рады снова видеть вас в числе наших покупателей.
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Заказ пришёл быстро. Ну вот есть такие нюансы которые упаковка была мокрой. Уголок отсырел.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 29-07-2020 16:05
Мы сожалеем, что вы остались разочарованы покупкой. Вероятно, при транспортировке груз намок на сортировочном центре или попал под дождь при разгрузке. Если при получении есть какие-либо повреждения упаковки, необходимо сразу из отделения транспортной компании позвонить менеджеру, мы подскажем, что делать в такой ситуации. Извините за создавшуюся ситуацию.
07-07-2019 16:15
5 из 5 | Алексей, Бровари
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 07-07-2019 16:41
Алексей, благодарим за ваш отзыв о покупке. Мы рады, что вы остались довольны товаром. Обращайтесь снова к нам.
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 02-02-2019 21:27
Дякуємо за ваше замовлення та відгук. Ми раді що ви залишились задоволені поличкою
18-01-2019 16:09
5 из 5 | Наталія, Березанка(Миколаївська обл.)
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 18-01-2019 18:28
Наталія, дякуємо за ваш відгук, раді що ви залишились задоволені кухонним куточком
18-12-2018 15:48
5 из 5 | Юлія, Рокитне (Київська обл., Білоцерківський р-н)
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Дякую. Стіл чудовий. Зібрали за 40 хвилин без ніяких проблем. Продавець дуже відповідальний.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 19-12-2018 10:42
Дякуємо за ваше замовлення та вибір. Раді, що ви залишились задоволенні столом. Звертайтесь до нас знов.
20-07-2018 16:59
5 из 5 | Ирина, Нікополь (Дніпропетровська обл.)
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 23-07-2018 09:28
Благодарим Вас за оставленный отзыв. Мы рады, что вы высоко оценили нашу работу. Обращайтесь к нам снова.
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Спасибо консультанту за помощь в приобретении товара. Заказ оформляется очень быстро и,что важно,оплачивается после приобретения! Единственный минус- очень острые углы столешницы,если в доме ребёнок,то надо дополнительно обклеивать пластиковым уголком. Спасибо.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 14-06-2018 16:10
Спасибо за ваш отзыв. Мы всегда стараемся уделить максимум внимания всем нашим покупателям, помочь в выборе и отправить заказ в максимально короткие сроки. Стол в комплекте раскладной и сделать в нем округлые края не представляется возможным по конструктивным особенностям. Считаем, что оценка нашего обслуживания занижена необоснованно.
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 02-04-2018 11:36
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Ваші фото та побажання вже відправлено на фабрику, передано у відділ технічного контролю. Фабрика прийме заходи з покращення якості.
18-03-2018 18:51
4 из 5 | Лариса, Умань
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 19-03-2018 10:09
Спасибо за Ваш заказ! Учтем Ваши пожелания и будем стремиться быть лучше.
16-01-2018 16:08
5 из 5 | Покупець
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Отличный стол. Был хорошо упакован и всех деталей хватила. Еще отдельное спасибо за инструкцию, даже я девушка смогла разобраться
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 16-01-2018 16:11
Благодарим за Ваш заказ! Приятно, что Вы остались довольны покупкой и будем рады Вам снова.
22-12-2017 00:41
4 из 5 | Ольга, Київ
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 22-12-2017 10:49
Спасибо за Ваш заказ! Учтем Ваши пожелания и будем стремиться быть лучше.
30-11-2017 10:26
5 из 5 | Покупець, Івано-Франківськ
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Сработано четко - без "шуму и пыли". Покупкой доволен.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 30-11-2017 10:29
Рада, что вы остались довольны! Обращайтесь к нам снова :)
Файли cookies
«Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Щоб дізнатися про типи cookies і налаштувати їх, натисніть «Налаштувати» або ознайомтеся з «Політикою використання файлів cookie».
Налаштування файлів cookies
«Ми (ARS ONLINE OÜ) використовуємо cookie-файли (cookies), обов'язкові для роботи нашого сайту і сервісів, на підставі легітимного інтересу. Також, ми хотіли б із вашої згоди встановити на вашому пристрої опціональні аналітичні cookies для запам'ятовування даних про перегляди та користування сервісами, а також маркетингові cookies, які допоможуть нам зрозуміти, які сервіси і продукти цікавлять користувачів найбільше.
Вмикаючи ці cookies, ви сприяєте поліпшенню наших сервісів і продуктів. Детальніше про cookies читайте в нашій «Політиці використання файлів cookies». Обов'язкові cookies ми встановлюємо в будь-якому випадку. Нижче ви можете дозволити чи не дозволити нам установку опціональних cookies».
наверх