Підтримати ЗСУ

Середня оцінка інтернет-магазину Sport-Car - Магазин АвтоТюнінгу

3.6
На основі 16 оцінок покупців
Дивитись 45937 товарів продавця →
Відгуки про продавця
19-01-2022 16:05
1 из 5 | Мар'яна, Львів
Ціна товару була вказана неправильно.
Замовила але ніхто не відповів
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 19-01-2022 16:33
Вам телефонували 06 січня в 9,32. І розмовляли з Вами 17 секунд, за цей час і повідомив про відсутність товару, хоча це писало і так на сайті..... Для чого Ви пишете неправду???
05-01-2022 18:16
1 из 5 | Павел, Запоріжжя
Ціна товару була вказана неправильно.
Опис товару був неактуальним.
Нема товару
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 05-01-2022 18:32
Ціна правильна і опис теж. Станом на 15/12 товару не було, зараз вже є
25-11-2021 20:15
1 из 5 | Иван
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був неактуальним.
Со мной никто не связался и я ничего я не получал, просто отморозились. ПРОВЕРИЛ ВХОДЯЩИЕ ЗВОНКИ , НЕТ НЕ ЗВОНИЛИ И НАГЛО ЕЩЁ ВРУТ. НА сайте было в наличии, заказ приняли но не отреагировали никак. Не рекомендую связываться с этим продавцом. Перестаньте врать, не опускайтесь так низко, достаточно извиниться. Я ВАМ ОТПРАВИЛ СКРИН С ТЕЛЕФОНА ГДЕ НИКТО, НИКУДА НЕ ЗВОНИЛ!
Ваша відповідь не відображається, оскільки покупець змінив свій відгук. Покупець може змінювати свій відгук протягом 30 днів (до 25-12-2021). Дайте, будь ласка, відповідь на новий відгук.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
Я Вам дал два доказательства..... а Вы про врать.... без комментариев..сами то даказать ничего не можете.... а написать пустсловие может любой неук
09-06-2020 16:06
1 из 5 | Сергей, Мала Данилівка
На заказ не отреагировали. Покупал на рынке
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 09-06-2020 16:34
Мы в Вами разговаривали по телефону и я Вам бросал варианты на вайбер. Проверяйте пожалуйста внимательно телефон - я Вам писал 20/05. до этого мы общались по телефону 16/05!!!!!!
28-11-2019 22:15
1 из 5 | Леонід, Більшівці
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був неактуальним.
Посилка не відправлялась. І ніхто не передзвонював. Хоча дзвінок заявки був. Заявку приняли.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 28-11-2019 22:40
проблеми на митниці, товар замовлений, очікуйте.
Файли cookies
«Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Щоб дізнатися про типи cookies і налаштувати їх, натисніть «Налаштувати» або ознайомтеся з «Політикою використання файлів cookie».
Налаштування файлів cookies
«Ми (ARS ONLINE OÜ) використовуємо cookie-файли (cookies), обов'язкові для роботи нашого сайту і сервісів, на підставі легітимного інтересу. Також, ми хотіли б із вашої згоди встановити на вашому пристрої опціональні аналітичні cookies для запам'ятовування даних про перегляди та користування сервісами, а також маркетингові cookies, які допоможуть нам зрозуміти, які сервіси і продукти цікавлять користувачів найбільше.
Вмикаючи ці cookies, ви сприяєте поліпшенню наших сервісів і продуктів. Детальніше про cookies читайте в нашій «Політиці використання файлів cookies». Обов'язкові cookies ми встановлюємо в будь-якому випадку. Нижче ви можете дозволити чи не дозволити нам установку опціональних cookies».
наверх