Підтримати ЗСУ

Середня оцінка інтернет-магазину Sport-Car - Магазин АвтоТюнінгу

3.6
На основі 16 оцінок покупців
Дивитись 46671 товар продавця →
Відгуки про продавця
19-01-2022 16:05
1 из 5 | Мар'яна, Львів
Ціна товару була вказана неправильно.
Замовила але ніхто не відповів
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 19-01-2022 16:33
Вам телефонували 06 січня в 9,32. І розмовляли з Вами 17 секунд, за цей час і повідомив про відсутність товару, хоча це писало і так на сайті..... Для чого Ви пишете неправду???
05-01-2022 18:16
1 из 5 | Павел, Запоріжжя
Ціна товару була вказана неправильно.
Опис товару був неактуальним.
Нема товару
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 05-01-2022 18:32
Ціна правильна і опис теж. Станом на 15/12 товару не було, зараз вже є
17-12-2021 16:16
5 из 5 | Олег, Фастів
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 17-12-2021 16:36
Дякуєм за покупку
03-12-2021 21:18
5 из 5 | Олександр, Вінниця
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 04-12-2021 08:18
Дякую за покупку!
25-11-2021 20:15
1 из 5 | Иван
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був неактуальним.
Со мной никто не связался и я ничего я не получал, просто отморозились. ПРОВЕРИЛ ВХОДЯЩИЕ ЗВОНКИ , НЕТ НЕ ЗВОНИЛИ И НАГЛО ЕЩЁ ВРУТ. НА сайте было в наличии, заказ приняли но не отреагировали никак. Не рекомендую связываться с этим продавцом. Перестаньте врать, не опускайтесь так низко, достаточно извиниться. Я ВАМ ОТПРАВИЛ СКРИН С ТЕЛЕФОНА ГДЕ НИКТО, НИКУДА НЕ ЗВОНИЛ!
Ваша відповідь не відображається, оскільки покупець змінив свій відгук. Покупець може змінювати свій відгук протягом 30 днів (до 25-12-2021). Дайте, будь ласка, відповідь на новий відгук.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
Я Вам дал два доказательства..... а Вы про врать.... без комментариев..сами то даказать ничего не можете.... а написать пустсловие может любой неук
19-05-2021 23:15
5 из 5 | Віталій, Нересниця (Тячівський р-н)
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
06-05-2021 16:13
5 из 5 | Володимир, Вишгород
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
08-04-2021 17:57
5 из 5 | Максим, Київ
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 08-04-2021 18:10
Дякую за покупку
17-02-2021 16:05
5 из 5 | Вадим, Дніпро
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 17-02-2021 16:35
Дякую за покупку!
16-01-2021 21:07
2 из 5 | Rostyslav, Львів
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був неактуальним.
Решітка не якісна, колір відрізняється від оригіналу, в посадочне місце стала не рівно, з суміжними елементами не зійшлася... Не рекомендую
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
30-08-2020 22:57
5 из 5 | Иван, Одеса
Прошу извинить. Перепутал заказы, не перезвонили мне с другого. С этого перезвонили и уточнили. К сожалению, вышла путаница с годами выпуска и данное зеркало мне не подошло, однако вины продавца в этом нет. Ещё раз прошу прощения)
Ваша відповідь не відображається, оскільки покупець змінив свій відгук. Покупець може змінювати свій відгук протягом 30 днів (до 22-09-2020). Дайте, будь ласка, відповідь на новий відгук.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали
вот только не нужно врать!!!!! с Вами говорили 10/08 55 секунд и уведомили что нет товара в наличии........., будьте честными ..скрин показать?????. сейчас товар есть в наличии и это указано на сайте. пожалуйтса ПРОЧИТАЙТЕ ЭТО и делайте заказ!!!!! http://prntscr.com/u8kde8
12-08-2020 21:45
5 из 5 | Олександр, Іваничі (Волинська обл.)
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 13-08-2020 09:20
Дякую за покупку
09-06-2020 16:06
1 из 5 | Сергей, Мала Данилівка
На заказ не отреагировали. Покупал на рынке
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 09-06-2020 16:34
Мы в Вами разговаривали по телефону и я Вам бросал варианты на вайбер. Проверяйте пожалуйста внимательно телефон - я Вам писал 20/05. до этого мы общались по телефону 16/05!!!!!!
17-02-2020 17:35
5 из 5 | Александр, Миколаїв
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Товар хороший и прешол вовремя,я доволен
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 17-02-2020 21:52
Спасибо за покупку
12-12-2019 16:13
5 из 5 | Сергій, Кривий Ріг
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був актуальним.
Всё отлично. Адекватность, точность и главное что все подошло четко.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 12-12-2019 17:16
Спасибо за покупку
28-11-2019 22:15
1 из 5 | Леонід, Більшівці
Ціна товару була вказана правильно.
Опис товару був неактуальним.
Посилка не відправлялась. І ніхто не передзвонював. Хоча дзвінок заявки був. Заявку приняли.
Відповідь продавця Відповідь, яку ви додавали 28-11-2019 22:40
проблеми на митниці, товар замовлений, очікуйте.
Файли cookies
«Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Щоб дізнатися про типи cookies і налаштувати їх, натисніть «Налаштувати» або ознайомтеся з «Політикою використання файлів cookie».
Налаштування файлів cookies
«Ми (ARS ONLINE OÜ) використовуємо cookie-файли (cookies), обов'язкові для роботи нашого сайту і сервісів, на підставі легітимного інтересу. Також, ми хотіли б із вашої згоди встановити на вашому пристрої опціональні аналітичні cookies для запам'ятовування даних про перегляди та користування сервісами, а також маркетингові cookies, які допоможуть нам зрозуміти, які сервіси і продукти цікавлять користувачів найбільше.
Вмикаючи ці cookies, ви сприяєте поліпшенню наших сервісів і продуктів. Детальніше про cookies читайте в нашій «Політиці використання файлів cookies». Обов'язкові cookies ми встановлюємо в будь-якому випадку. Нижче ви можете дозволити чи не дозволити нам установку опціональних cookies».
наверх