Реалізовано масштабний проект «День кар'єри «PROFІT DAY» Назад

Реалізовано масштабний проект «День кар'єри «PROFІT DAY»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та інформаційній підтримці RIA.com у вересні-листопаді 2016 року, провела проект «Молодіжні ярмарки вакансій та кар’єри»

    Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та інформаційній підтримці RIA.com у вересні-листопаді 2016 року, провела проект «Молодіжні ярмарки вакансій та кар’єри», які охопили 17 областей України, а саме: Волинську, Івано-Франківську, Запорізьку, Київську, Дніпропетровську, Харківську, Вінницьку, Львівську, Кіровоградську, Хмельницьку, Житомирську, Тернопільську, Закарпатську, Донецьку, Черкаську, Чернігівську, Херсонську.
    Даний захід відбувається щорічно й мета його – це створення сприятливого середовища для формування сучасного молодіжного ринку праці та працевлаштування молоді, а також вирішення проблем зайнятості внутрішньо переміщених осіб.
Image title    Відвідали ярмарки понад 8000 осіб, серед яких - учні, студенти, безробітні. Учасниками стали більше 550 вітчизняних і зарубіжних компаній, громадських і професійних організацій, органів державного управління.
Детальний фотозвіт можна переглянути тут.
    Під час «PROFIT DAY» представники передових компаній влаштовували презентації, проводили семінари, тренінги, майстер-класи, та приймали резюме від кандидатів. Пріоритетним напрямком Дня кар’єри цьогоріч були інформаційні технології, адже ІТ-сфера - галузь майбутнього. Спеціалісти провели практичні лекції про інновації в програмуванні та бізнесі, мотиваційні доповіді на теми успіху в навчанні та роботі.
    Між молодими людьми та роботодавцями було налагоджено діалог з питань можливостей працевлаштування, специфіки та особливостей роботи на підприємствах, в установах та організаціях, що відповідають профілю їхньої підготовки.

Image title    Освітні заклади знайомили з умовами вступу та навчання, перспективами напрямків, за якими вони готують фахівців, а також здійснювали попередній відбір анкет потенційних студентів.
    У ході панельних дискусій розглядались теми щодо залучення роботодавців до активної взаємодії з вищими навчальними закладами з метою формування сучасних професійних компетенцій при підготовці фахівців шляхом організації практики і стажувань на провідних підприємствах, установах та організаціях.
Усі охочі мали змогу отримати поради щодо техніки самостійного пошуку роботи, складанні резюме, пройти тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, а також отримати професійні консультації з питань зайнятості і трудового законодавства.
    Висловлюємо подяку підприємствам, установам і організаціям, які взяли участь у заході та запрошуємо всіх роботодавців до подальшої плідної співпраці заради економічного розвитку нашої країни!


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье