Проект День кар’єри «PROFIТ DAY» Назад

Проект День кар’єри «PROFIТ DAY»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки RIA.com та Міністерства молоді та спорту України у вересні-жовтні 2016 року проводить проект Молодіжні ярмарки вакансій та кар’єри.
   
    Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки RIA.com та Міністерства молоді та спорту України у вересні-жовтні 2016 року проводить проект Молодіжні ярмарки вакансій та кар’єри. 
    Даний проект – це цикл заходів, які охоплять більше 15 областей по всій Україні (найбільші із них Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Київ, Дніпро, Харків, Вінниця та інші).
Готові презентувати вам перші результати нашії роботи:
    11 жовтня 2016 року в м. Хмельницькому у Хмельницькому національному університеті відбувся Всеукраїнський проект День кар’єри «PROFIТ DAY».  У м. Хмельницькому головними організатоорами виступила громадська організація «Молодь за глобальний прогрес», Хмельницький національний університет та обласний молодіжний центр праці. Цільовою аудиторією проекту стала молодь – старшокласники, студенти, випускники, безробітна молодь та внутрішньо переміщені особи.
    На даному заході були присутні близько 25 підприємств Хмельницької області, які предтавили свої вакансії, презентації та пропозиції. Студенти міста мали змогу ознайомитись з пропозиціями працевлаштування, а учні 11 класів загальноосвітніх шкіл м.Хмельницького та району дізнались про перспективні професії регіону.
    На заході були представлені цікаві виставки, виступи художньої творчості, розважальна командна гра для молоді.
Image title    В Ужгороді відбувся День кар’єри – ярмарок вакансій та професій
В Ужгородському міському центрі зайнятості провели День кар’єри. До заходу долучилися понад 30 підприємств і фірм. З–поміж них і навчальні заклади Закарпаття.
    Наразі в обласному центрі зайнятості понад 6100 осіб зареєстровані як безробітні. Для них запропонували 918 вакансій. Сьогодні у стінах закладу аншлаг.
    Для пошуковувачів роботи презентували багато можливостей та пропозицій. Обрати майбутнє місце роботи прийшли і студенти Ужгородського національного університету а також інші представники вишу.
    День кар’єри — це можливість зменшити кількість безробітних на Закарпатті — переконують працівники центру.
Image title

    13 жовтня 2016 року у місті Луцьку відбувся «День кар’єри «PROFITDAY».

    Участь у заході взяло 33 організації-роботодавців, в тому числі – 4 зі сфери IT. Кількість молоді, яка прийняла участь у заході – більше 1000 осіб. Цього року було багато активних, зацікавлених, ініціативних молодих людей, які спілкувались із роботодавцями (співбесіди, отримання корисної інформації, домовленості про подальші зустрічі із роботодавцями, заповнення резюме, інформація про наявні вакансії), залюбки проходили професійне тестування (в першу чергу – учні 11 класів), а також прийняли участь у спеціально організованих тренінгах. Відбулись всі заплановані шість тренінгів:

    «Тренінг для дівчат» (як успішно пройти співбесіду і значення іміджу для жінки). Тренер - Кулик Тетяна - профконсультант Східноєвропейського національного університету;

    «Тренінг для хлопців» (маніпуляції у спілкуванні, їх розпізнання та адекватна реакція). Тренер - Нужна Оксана - член ГО "Перспективи Волині", педагог Луцького національного технічного університету;

    «Компетентісний підхід та зворотній зв'язок як форма професійного зростання». Тренер - Захар Ткачук - директор Молодіжного центру Волині;

    «Скайп-співбесіда із роботодавцем». Тренер - Гирило Надія - провідний фахівець з профорієнтації Луцького міського центру зайнятості;

    «Як завоювати роботодавця завдяки одному аркушу». Тренер - Врублевська Вікторія – психолог, тренер Волинського обласного молодіжного центру праці;

    «Фріланс – сучасний спосіб роботи та підробітку». Аза Голощапова – сертифікований тренер USAID, координатор Центру зайнятості вільних людей у місті Луцьку.

Участь у тренінгах прийняло близько 150 осіб.


Image title

По закінченню заходу, роботодавці, організатори та партнери мали можливість підвести підсумки заходу, обговорити позитивні моменти та висловити поради й зауваження з приводу організації у затишній атмосфері за чашкою смачної кави.

Дізнатись більше про проект «День кар’єри» можна за посиланням: http://profitday.info/
        У разі виникнення запитань чекаємо ваших повідомлень за електронною адресою day.profi@gmail.com 
або телефоном +38-093-021-99-50.







Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье