Нові можливості на RIA.com: доставляйте з «Нова пошта» з післяплатою — отримуйте 20 грн Назад

Нові можливості на RIA.com: доставляйте з «Нова пошта» з післяплатою — отримуйте 20 грн

Перевірені і безпечні покупки в інтернеті — мета RIA.com.

Перевірені і безпечні покупки в інтернеті — мета RIA.com. Тому ми продовжуємо працювати над тим, щоб кожна покупка на RIA.com була надійною і максимально зручною для покупців і продавців.

Image title

Скористайтесь новою послугою від RIA.com та «Нова пошта»! Тепер кожен продавець може зазначити, що він готовий доставляти товари з післяплатою з «Нова пошта» і отримати 20 грн бонусів на рахунок просування RIA.com за кожну доставку. Їх ви зможете використовувати для просування ваших інших товарів. А покупець, в свою чергу, оплачує товар після перевірки прямо у відділені «Нова пошта».

Image title

5 причин купувати на RIA.com перевірено та безпечно:

  • Причина #1. Доставка з післяплатою

Замовляйте товари на RIA.com з післяплатою з «Нова Пошта» та розраховуйтесь тільки після отримання товару у відділенні.

  • Причина #2. Перевірені банком продавці

Впевнитись в надійності продавця можна завдяки перевірці системою BankID. Вона дозволяє підтвердити особистість продавця в інтернеті через надані банком дані. Шукайте цю інформацію на сторінці продавця на RIA.com.

  • Причина #3. Підтверджений номер телефону продавця

Зверніть увагу, чи підтверджений номер телефону продавця. Підтверджений номер свідчить про реальність продавця та його готовність спілкуватись.

  • Причина #4. Ми перевіряємо кожного продавця

Номер телефону та e-mail усіх продавців перевіряється на відсутність у «Спеціальній базі аналізу ризиків». Цілодобова перевірка дозволяє швидко визначити та заблокувати підозрілих продавців.

  • Причина #5. Зручне замовлення безпечної доставки

Замовляйте товар прямо на сторінці оголошення: просто натисніть на кнопку «Замовити товар з післяплатою з Нова пошта» та заповніть бланк, а продавець зателефонує вам сам.

Image titleВідправляйте товари з післяплатою з «Нова пошта» та отримуйте за кожну доставку 20 грн бонусів на підняття ваших оголошень.

Перевірених та безпечних покупок,

Ваш RIA.com



Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье