На Львівщині відбудеться III Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO» Назад

На Львівщині відбудеться III Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO»

Традиційно у листопаді у Львові при підтримці RIA.com відбудеться III міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO-2018», яка є яскравим прикладом співпраці двох країн-організаторів TARGI KIELCE S.A. (Polska,Kielce) та ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (Україна, Львів), які запрошують українські компанії до участі в Міжнародній агропромисловій виставці «EuroAGRO» у Львові.

Традиційно у листопаді у Львові, при підтримці RIA.com, відбудеться III міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO-2018», яка є яскравим прикладом співпраці двох країн-організаторів TARGI KIELCE S.A. (Polska,Kielce) та ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (Україна, Львів), які запрошують українські компанії до участі в Міжнародній агропромисловій виставці «EuroAGRO» у Львові.а

«EuroAGRO-2018»  - це подія, яка наближає нас до європейських стандартів і відкриває можливості для міжнародної співпраці в агропромисловому секторі з країнами Європейського союзу.

Image title

Тематичними розділами цьогорічної експозиції будуть:  агротехніка (сівалки, жниварки, дискові борони, культиватори, розкидачі міндобрив, передпосівні агрегати, агрегати ґрунтообробні, плуги, ін.); мікродобрива, засоби захисту рослин, насіння, лабораторне обладнання; садовий інструмент; IT технології в управлінні АПК та ін. Відтак, асортимент продукції, який представлений на виставці  дає змогу виконувати практично всі технологічні процеси аграрного виробництва.

В рамках виставки традиційно буде представлена польська експозиція, а також запрошені компанії з таких країн: Угорщина, Білорусь, Молдова та Туреччина. Сприятливими факторами стали географічна близькість країн, інвестиційна зацікавленість в ринку та розширення напрямків співробітництва.

Крім цього, формується програма супутніх заходів з урахуванням останніх тенденцій розвитку галузі, де будуть відбуватися B2B-зустрічі, презентації та дискусії між представниками аграрного ринку різних країн. Цього року в рамках виставки відбудуться супутні заходи приурочені святкуванню 20-річчя Львівської аграрної палати, куди запрошені гості та партнери з Німеччини, Франції, Польщі, Угорщини і т.д. Конференція пройде під гаслом: «20 років разом з Львівською Аграрною палатою. Нові можливості для співпраці в аграрній галузі», також відбудуться спеціалізовані заходи присвячені  Польсько-українській співпраці в агропромисловому комплексі.


«EuroAGRO-2018»  - останні тренди, ще більше сенсу, ще більше користі і ще більше знайомств.


22 - 24 листопада 2018 р.

Львів, ВЦ Південний-ЕКСПО»

Поспішайте зареєструватися >>> http://www.galexpo.com.ua/agro/

Більше новин  >>> https://www.facebook.com/euagro/


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье