Музей Казок 2016-2017 Назад

Музей Казок 2016-2017

З 2010 року команда Музею Казок натхненно й віртуозно створює цікаві і фантастичні заходи. Цього року Музей Казок проходитеме при підтримці RIA.com.

    Коли наближаються новорічні свята, кожна дитина мріє побачити справжнє диво, а ще краще - опинитися в самісенькому центрі тієї самої дивовижної події.

З 2010 року команда Музею Казок натхненно й віртуозно створює цікаві і фантастичні заходи. Цього року Музей Казок проходитеме при підтримці RIA.com. На вас чекають такі заходи:

інтерактивні - де під час вистави можна гратися з казковими героями,
реалістичні - образи персонажів створюють професійні візажисти та костюмери,
видовищні - над декораціями працюють кращі постановники країни,
з елементами шоу - в програму включено пісні, танці, вистави на сцені,
освітні - сюжет дійства кожного року різний, але завжди має пізнавальних характер,
магічні - де обов’язково присутня таємниця або фокус.

    Формат вистав й досі лишається унікальним для України. Територію Музею казок поділено на тематичні локації з відповідними декораціями, де розташовуються професійні актори в образах казкових персонажів. Окрема локація має своїх казкових героїв, власну драматургію сюжету, квести, реквізит для ігор тощо.
Image title
    Кожного року в Музеї Казок - нова історія, нові або оновлені локації та герої. Цієї зими маленькі відвідувачі опиняться в сюжеті, який віддзеркалює сьогоденні проблеми нашого суспілства. З появою інтернету та нових технологій люди перестали читати книжки, тому з Великою Книгою Історій починають коїтися дивні речі: губляться букви, зникають казки та персонажі. Під час програми відвідувачі Музею Казок разом із Капелюшником та іншими героями намагатимуться врятувати Велику Книгу Історій.

    В Музеї Казок можна зустріти як традиційних новорічних персонажів, так і найпопулярніших героїв сьогодення. Так, наприклад, цього разу дітлахи матимуть змогу:

    прогулятися Чарівним лісом (місце магії, де оселилися ельфи та дріади, де разом із чаклунами треба вчитися ворожінню, де Червона Шапочка за кілька секунд випікає справжнісенькі пиріжки, а рудоволоса Брейв ділиться секретами вправної стрільби),
    потім раптом опинитися в зимовому Чарівному лісі (оселя зими та снігу, тут можна навчитися робити з Олафом снігового янгола, заплести косу Ельзі та спробувати розтопити сердце Снігової королеви),
    зазирнути в Країну чудес (прогулятися крізь замків та фортець, позмагатися з Микитою Кожум’якою в боротьбі на руках, смикнути за хвіст Свинку Пеппу, помалювати з Рейнбоу Деш та розповісти вірш Діду Морозу),
    перенестися в Технополіс (куточок високих технологій з майбутнього, тут можна пограти з роботами та трансформерами, взяти участь у лабораторних експериментах з пришелепкуватим Професором, потиснути три пальці Черепасі-Ніндзя),
    оселитися на Українському Хуторі (осередок національної культури, тут можна буде особисто познайомитися й погратися з трьома козаками з мультсеріалу «Як козаки», здорованем Граєм, коротуном Оком і силачем Туром),
та зануритися в Морське царство (очікуючи на дітлахів, Кракен вже розпустив свої щупальця, Капітан Крюк вивчив найскладніші загадки а Русалонька приготувала найчарівнішу посмішку).
    В Музеї Казок можна стати безпосереднім учасником багатьох казок одночасно, потоваришувати як із всесвітньо відомими персонажами, так і з суто українськими казковими героями. Наприклад, цього року на зустріч із маленькими шанувальниками чекатимуть майже 50 представників різних мультфільмів та казок.
Image title    Новорічні заходи Музею Казок традиційно відбуваються наприкінці грудня та на початку січня. Першу шоу-програму було створено в 2007 році. Вона мала назву "Казкова Країна". Ексклюзивний концепт і незвична історія шоу одразу привернула до себе увагу батьків та дітей.

    За словами організаторів Музею Казок, в цьогорічній концепції 2016-2017 також з’являться нововведення. Найочікуваніше з них - у сюжеті шоу можно буде побачити національних героїв та суто українську локацію. Крім того, вистава й пісні будуть озвучені українською мовою. Так, діти й дорослі окрім всесвітно відомих героїв, зможуть познайомитися і з популярними українськими персонажами та відчути культуру рідного народу.

    Переживаючи сюжетну лінію, дітлахи усвідомлюють на власному досвіді вічні цінності добра й справедливості. Місією Музею Казок є передача дітям витоків моралі та духовної культури казок через втілення їх у реальності. Бо, як запевняють організатори, і дорослим, і дітям найкраще запам’ятовується те, що вони переживають особисто.

Місце проведення Музею Казок 2016-2017:


Київ, маркет молл Даринок, вул. Біломорська, 1

Розклад вистав:

Щоденно з 23 грудня 2016 - до 09 січня 2017 (окрім 01 січня, в цей день вистав не буде).

Контакти:

Офіційний сайт
http://muzeika.com/ua/ 

Офіційні сторінки в соціальних мережах
https://www.fb.com/muzeika/ - сторінка у Facebook.
https://www.instagram.com/muzeika2017/ - сторінка у Instagram.
https://www.youtube.com/channel/UC5rLvNFuEITlejpU33i5thg - канал на YouTube.
https://vk.com/muzei_kazok - сторінка Вконтактє.

Офіційні номери телефонів
+30 800 210 170 - номер для загальних питань та придбання квитків.
+30 93 548 32 21 - номер для преси та з питань партнерства.

Офіційні поштові скрині
info@muzeika.com - пошта для інформаційних розсилок.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье