Міжнародний Гранд Форум «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Навколо Безпеки» в Києві.

27 лютого 2018 року Київ, при підтримці RIA.com, зустрічає Міжнародний Гранд Форум «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Навколо Безпеки» (або BIT-2018).

27 лютого 2018 року Київ, при підтримці RIA.com, зустрічає Міжнародний Гранд Форум «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Навколо Безпеки» (або BIT-2018). В рамках BIT-2018 ви зможете дізнатися і обговорити з колегами та представниками провідних вендорів актуальні питання і тенденції, що пов'язані з кібербезпекою, створенням та експлуатацією контакт-центрів, використанням хмарних та IP-технологій, інфраструктурою та використанням даних, а також відкрити для себе «Інтернет речей».

На Форумі ви зможете почути наступні цікаві виступи:

Також ви зможете напряму поспілкуватися з представниками таких компаній, як Baltneta, WD, ESET, Seagate, UCLOUD, GigaCloud, GigaCenter, Softengi, Патентно-юридична компанія IPStyle, TalentScan.pro, Softheme, ELKO Ukraine, Агроконтроль, АгроСюрвейер, Міжнародний медичний портал ITMED.org, BEEPER, Expert-finance LLC, OSDirectData, Компанія 2call, БІТ та іншими.

Круглий стіл по контакт-центрам

На Форумі буде проведено Круглий стіл по контакт-центрам на тему «Вплив технічного рішення на побудову процесів в аутсорсинговому КЦ». Учасники заходу спробують знайти компроміси та точки перетину по складних, спірних та важливих для розвитку галузі контакт-центрів питаннях.

В рамках Круглого столу прозвучать наступні доповіді:

Детальніше тут 

Дата: 27 лютого

Місто: Київ

Адреса: конгрес-хол арт-готелю «Космополітъ», Україна, Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →