Міжнародна виставка «Деревообробка» відбудеться у Львові Назад

Міжнародна виставка «Деревообробка» відбудеться у Львові

Міжнародна виставка «Деревообробка» відбудеться при підтримці RIA.com вже у двадцять другий раз, і цілком природно, що за цей час вона здобула популярність і визнання серед гравців ринку.

    Міжнародна виставка «Деревообробка» відбудеться при підтримці RIA.com вже у двадцять другий  раз, і цілком природно, що за цей час вона здобула популярність і визнання серед гравців ринку. Цьогоріч захід запланований на 14-17 травня і традиційно у м. Львові.  Лише інноваційні рішення, цікаві бізнес-пропозиції, корисні майстер-класи і продуктивні зустрічі чекають як учасників так і відвідувачів виставки.

    Експоненти виставки представлять наступні тематичні групи:  обладнання та послуги для лісового господарства та лісової промисловості; основне, допоміжне технологічне обладнання для первинної і вторинної обробки та переробки деревини;  інструменти й інструментальне приладдя, обладнання та засоби для енергозбереження, кондиціонування повітря, захисту навколишнього середовища, забезпечення безпеки праці, запобігання пожежам; лакофарбова продукція та ін..  

    Розглос про успішність та ефективність виставки «Деревообробка» спровокував серед нових компаній чималий інтерес. Відтак, вони вже заздалегідь подбали про свою участь у цьогорічній виставці, адже мають чим здивувати і що запропонувати відвідувачам. Тож, зовсім скоро будуть анонсуватися нові імена виставки.

    Крім цього, постійний склад учасників теж ретельно готується до нашої галузевої події і обирає найкращі пропозиції зі свого асортиментного ряду.

А тим часом, долучайтеся до спільноти однодумців, де є більше актуальних новин та новинок від учасників виставки: https://www.facebook.com/derevolviv/

Організатор: ПрАТ “Гал-ЕКСПО»

032 297 06 28

067 675 73 71

antonivom@gmail.com

www.galexpo.com.ua/derevo


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье