Конференція Business fwdays’19 відбудеться у Києві Назад

Конференція Business fwdays’19 відбудеться у Києві

16 лютого при підтримці RIA.com відбудеться конференція Business fwdays’19

Що з'явилося першим маркетинг чи продажі? І на чому акцентуватись зараз? Ми переконані, що це ін і ян, і одне не можливе без іншого. Чим краще працює маркетинг, тим більше з'являється споживачів, тим вище попит на товари і послуги. У свою чергу продажу - це процес перетворення потенційного споживача товарів і послуг в актуального споживача.

В попередній статті ми представили два потоки конференція Business fwdays'19: Потік Business та HR/Recruitment.

Сьогодні познайомимось з наступним двома потоками та окремим потоком Майстер-класів.Image title

 Потік «Маркетинг»

Знайдете відповіді на запитання, що крутяться в голові маркетолога-практика. Наприклад, як злити 150 тис. доларів і не отримали жодного клієнта та як отримати 15 000 клієнтів без маркетингового бюджету? Чи можна зробити маркетинг-план на кавовому стаканчику?

Познайомимося з відеомаркетингом, який приводить мільйони підписників, та оцінимо дві нові стратегії контент-маркетингу. Дізнаємось про 10 трендів просування бізнесу в інтернеті у 2019. Розглянемо tone of voice 2019 та оцінимо найрозповсюдженіші помилки маркетологів усього світу.

Спікери: Крістіна Потоцька (RetargetApp), Віктор Дубровін (Aimbulance), Олесь Тимофєєв (Genius Marketing), Тетяна Лукинюк (Red Bull Україна), Олег Томін (BART&FINK), Ярослав Сердюк (Banda Agency).

Потік «Продажі»

Розглянемо практичні кейси продажів та техніки збільшення прибутку. Познайомимось із мистецтвом фокусування в продажах та дізнаємося, як за допомогою грамотного фокусування підняти продажі та навчити співробітників правильно розставляти пріоритети. Почуємо секрети та поради для здобуття нових лідів та розширення воронки продажів. Поговоримо про побудову ланцюгів follow-ups через мейл, голосову пошту, LinkedIn та про те, як відрізнити якісного ліда від трешового. Дізнаємося, чому варто починати трансформацію компаній із людей.

Спікери: Антон Черкасов (Forex Club), Ігор Карпець (Grammarly), Артем Биковець (SimpleSense/StartIT), Павло Флейшер (Binotel), Костянтин Браво (YouTube канал KOSMOPOLIT).

Майстер-класи

Це окремий практичний потік із майстер-класами. Розглянемо кейси використання чат-ботів та стратегічний підхід до їх розробки. Матимете можливість власноруч розробити стратегію просування в месенджерах, навчитись створювати та запускати сценарного бота.

Також буде майстер-клас із основ психології для керівників. Розберемо, які психологічні особливості та індивідуальні риси наявні у ефективного лідера, керівника, та як вони впливають на продуктивність команди. Дізнаємося, що таке матриця несвідомої команди та як її використовувати.

Спікери: Віктор Локотков (засновник LVL80), Надія Маньковська (співзасновник центру Selena Group).

Сукупність усіх потоків і майстер-класів забезпечить комплексне розуміння бізнес-трендів 2018–2019 років. Користуватися вже перевіреними практиками чи будувати свої — вирішувати вам, проте варто знати, що приносить результат, а що від нього відволікає. Відповіді краще отримувати від практиків, тому серед наших спікерів 57 % ?—?власники успішного бізнесу та 43 % ?— топ-менеджмент відомих компаній.

Нагадуємо про знижку для наших підписників 10% за промо кодом RIA10


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье