Інноваційні харчові технології на виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018

23-25 жовтня в МВЦ при підтримці RIA.com столиці пройде ХХI Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв.

Інноваційні харчові технології на виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018

23-25 жовтня в МВЦ при підтримці RIA.com столиці пройде ХХI Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв. WorldFood Ukraine – це не тільки найкращий варіант заявити про себе, презентувати продукти, спланувати стратегію подальшого просування, підвищити лояльність клієнтів і знайти нових партнерів, а й можливість впровадити передові технології, залучити інвестиції та досягти домовленостей про укладення вигідних контрактів.

Ваше запрошення: http://bit.ly/2LTVWSO

На WorldFood Ukraine працюватимуть вже відомі та протестовані бізнес-сервіси: Байєрська програма, Рітейл центр, Біржа праці та інші. Насиченою буде й Ділова програма виставки – спеціалізовані сервіси, галузеві конференції, лекції, майстер-класи від професіоналів професіоналам.

Почути про інновації та наукові дослідження можна буде на конференції від Open R&D Lietuva. Досвідчені експерти поділяться зарубіжним досвідом з українськими виробниками. Упровадження результатів інновацій та наукових досліджень на практиці залишається одним із основних складників створення промисловості, що базується на високих технологіях. На конференції обговоряться такі  теми: створення інноваційних харчових продуктів та нових функціональних матеріалів, технології виробництва більш безпечних і високоцінних харчових продуктів, інноваційні продукти в галузі агротехнологій, вплив мікробіологічних препаратів на врожайність та якість і т.д.

WorldFood Ukraine — це  найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. У 2017 виставка об’єднала 180 компаній-учасниць з 15 країн серед яких: Україна, Італія, Іспанія, Іран, Нідерланди, Німеччина, Латвія, Малайзія, Південна Корея, Румунія, Туреччина, Шрі-Ланка та  8 251 - відвідувач виставки з 46 країн світу.

Найкращі рішення інноваційних харчових технологій на WorldFood Ukraine 2018!

До зустрічі 23-25 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі.

 

Промокод для отримання безкоштовного запрошення відвідувача виставки WorldFood Ukraine RW18

Деталі за посиланням: http://worldfood.com.ua

 

Контакти: Олена Улещенко, керівник виставки Тел: +380 (44) 496 86 45 (ext. 245) Моб.тел:+38 (097) 388 4341 E-mail:     E.Uleshchenko@pe.com.ua  

Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →