Ярмарок Кар'єри чекає на тебе Назад

Ярмарок Кар'єри чекає на тебе

26-27 березня при підтримці RIA.com у Вінницькому національному технічному університеті пройде «Ярмарок Кар‘єри» Ярмарок Кар'єри проводиться протягом 7-ми років.

Image title

26-27 березня за підтримки RIA.com у Вінницькому національному технічному університеті пройде «Ярмарок Кар‘єри», який організовує локальний осередок європейської студентської організації BEST. Ось уже понад 8 років, як BEST Vinnytsia сприяє розвитку студентів, а учасниками організацї є такі ж самі студенти-волонтери.


Ярмарок Кар'єри проводиться протягом 7-ми років.

"З кожним роком ми ставимо для себе нову планку та успішно досягаємо її. Тому 8-й Ярмарок стане більш ефективною платформою для покращення зв'язку між студентами та компаніями. Щороку компанії проводять для студентів презентації, воркшопи та відповідають на запитання, які так хвилюють студентів при подачі резюме на ту чи іншу посаду у певну компанію. А ми з своєї сторони з кожним роком намагаємося забезпечити якісне та масштабніше комунікування у співвідношенні компанії-студенти, щоб якомога більше студентів зрозуміліше бачили, що від них вимагатиме роботодавець та не боялись цього."

Місце проведення: м.Вінниця, Хмельницьке шосе 95

Час проведення: з 9:00 по 15:00

Активне посилання на подію:

https://www.facebook.com/events/2045841522202115/?ti=icl

Для учасників події «Ярмарок Кар‘єри» це:

? перспектива за короткии? проміжок часу поповнити базу резюме потенціи?них працівників;

? наи?кращии? спосіб представити Вашу компанію для студентів у тои? момент, коли вони планують свою кар’єру;

? можливість зав’язати професіи?ні зв’язки з представниками інших компаніи?.


Для відвідувачів:

  • спілквання безпосередньо з потенційним роботодавцем та шанс влаштуватись на роботу чи стажування в перспективній компанії;

  • можливість заповнити резюме, але якщо не хочеш гаяти час - переходь за посиланням та заповнюй резюме вже зараз - http://goo.gl/E8QwLy

Будемо раді бачити вас!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье