ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД» Назад

ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»

4-6 квітня 2017 року при підтримці RIA.com у Львові відбудеться ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».
    4-6 квітня 2017 року при підтримці RIA.com у Львові відбудеться ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».
    Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їжджаються вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників, безпосередньо виробники медичного обладнання та інструменту медичного призначення , фармацевтичних препаратів всієї України та Східної Європи.
    За роки свого існування саме Львівський медичний форум став ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування і передових технологій, обміну досвідом між фахівцями різних регіонів.
    Форум проходить за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.
    Однією з складових Форуму є щорічна виставка «ГалМЕД», в експозиції якої буде представлено сучасне лікувальне , реабілітаційне та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.
    Цьогоріч багатогранною буде експозиція «Реабілітація», в рамках якої спеціалізовані фірми (ТОВ «Медилайн» (м.Київ), ТОВ «Норма Трейд» (м.Полтава), ТОВ «Рехафлекс» (м.Київ), компанія «Волсмарт» (м.Київ), ТОВ «Медичні технології» (Львів) та ін.), а це в основному вітчизняні виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації ,представлять новинки в цій галузі.
    Цій темі також присвячена науково-практична конференція.
В рамках Медичного Форуму буде презентовано перший в Україні проект по створенню мережі кабінетів фізичної реабілітації в м.Львові у закладах підпорядкованих УОЗ Львівської міської Ради, розглянуто актуальні питання та перспективи реформування системи надання реабілітаційної допомоги в Україні, шляхи розвитку і становлення нового для України напрямку фізичної реабілітації - ерготерапія. Впродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями буде проведено ряд практичних майстер-класів з провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» в реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської FizjoAcademia «Суглобові, м'язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії у неврології, протибольова терапія фасціальних дисторсій FDM та інші.
    Втретє на Форумі буде представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі, а це провідні центри України та з-за кордону (Kopalnia Soli Wieliczka (Польща), Bristol Art&Medical Spa(Польща), Медичний центр фізичної терапії та медицини болю "Інново"(Львів), Реабілітаційний центр «Модричі»(Львівська область) та ін.) запропонують відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.
Image titleТематичні дні форуму:

4 квітня. 13-00 Науково-практична конференція «Медикаментозна алергія: мульти-дисциплінарний підхід»
4 квітня 11-00Науково-практична конференція «дорожня карта впровадження ISO-15189 в роботу клініко-діагностичних лабораторій»
4 квітня 11-30Круглий стіл «Протидія неінфекційним захворюванням у сфері громадського здоров’я в Україні»
5 квітня 11-00Науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»
5 квітня 11-00Семінар «Комунікація з клієнтами поза медичним закладом»
5 квітня 16-00Засідання Товариства дитячих пульмонологів і алергологів. Досвід лікування бронхіальної астми у дітей в умовах соляних шахт «Wieliczka». Обговорення рідкісних клінічних випадків.
6 квітня 11-00Симпозіум з міжнародною участю «Репродуктивне здоров’я жінки в реаліях сучасного світу»
6 квітня 11-00Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації.
В рамках науково-практичних конференцій, круглих столів та семінарів будуть підняті мульти-дисциплінарні підходи до вирішення проблемних питань в різних галузях медицини.
Вперше в рамках Форуму та виставки буде представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентуватимуть новинки на експозиції та візьмуть участь в наукових заходах, а й дадуть пропозиції для українських фірм по налагодженню співпраці.

Детальна інформація на : www.galexpo.com.ua/galmed/
www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/

Урочисте відкриття виставки – 4 квітня 2017 року 0 10:00 год.
Місце проведення – м.Львів, вул. Коперника, 17 (Львівський палац мистецтв).
Контактна інформація: (067) 6711436, (032) 2971369

Для участі у Форумі та виставці Ви можете зареєструватись на : www.galexpo.com.ua/galmed/

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье