«День кар’єри» Назад

«День кар’єри»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» при підтримці RIA.com оголошує відкритий конкурс партнерів проекту на 2016-2017 роки та запрошує активних молодих людей, громадські організації, державні університети та всіх, хто працює із молоддю.
Пропонуємо стати партнером Всеукраїнського проекту «День кар’єри»
    Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування»  при підтримці RIA.com оголошує відкритий конкурс партнерів проекту на 2016-2017 роки та запрошує активних молодих людей, громадські організації, державні університети та всіх, хто працює із молоддю.
    Даний проект – це цикл заходів, які охоплять більше 15 областей України і поєднають у собі ярмарки вакансій, тренінги від провідних роботодавців та виставки всеукраїнських та регіональних компаній. Основною цільовою аудиторією проекту є молодь та внутрішньо переміщені особи.
    Партнером проекту можуть бути як фізичні особи, так і організації. Потенційний партнер проекту має заповнити реєстраційну анкету:
https://docs.google.com/forms/d/1MgX9dHL9A2y1AZ25_j7w68VT9QEqPlBl1tzwqiWkEQQ/edit
Image title    В подальшому партнери повинні сприяти організації та проведенні проекту «День кар’єри» у своєму місті чи районі.   
    Дізнатись більше про проект «День кар’єри» можна за посиланням: http://profitday.info/
    Реєстраційну анкету приймаємо до 8 жовтня 2016 року.
    У разі виникнення запитань чекаємо ваших повідомлень за електронною адресою day.profi@gmail.com 
або телефоном +38-093-021-99-50.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье