Business fwdays’19: отримати концентровані бізнес-знання за 8 годин Назад

Business fwdays’19: отримати концентровані бізнес-знання за 8 годин

16 лютого при підтримці RIA.com відбудеться конференція Business fwdays’19

Хочемо ми чи ні, але тренди складають наше життя, і бізнес-середовище — не виняток. Одні тренди проходять етапи трансформації, інші — тільки з’являються. Розвиток технологій зумовив новий спосіб життя, а разом із ним — новий спосіб ведення бізнесу. Які тренди в підприємництві існують зараз, як виробити ефективну стратегію та який бізнес утримається на ринку?


В основі будь-якого бізнесу є чотири складники: бізнес-стратегія, продажі, маркетинг та люди. Це своєрідна піраміда, де не можна оцінити важливість одного елемента або виключити інший, бо порушиться стійкість основи. На конференції Business fwdays’19 розглянемо ці напрями загалом і кожен зокрема. Для цього сформовано чотири потоки: стратегії розвитку бізнесу (потік «Бізнес»); отримання прибутку (потік «Продажі»); аналіз ринку та клієнтів (потік «Маркетинг»); формування сильної команди (потік «Рекрутинг/HR»).

Потік «Бізнес»


Image title

Матимете змогу оцінити власні бізнес-стратегії та почути про стратегії великих компаній. Оцінимо маркетинг-орієнтований підхід у бізнесі — від тактики до стратегії. Поговоримо, які бізнес-можливості дає розвиток інфраструктури. Розкажемо, як починати глобальний бізнес з України і чого чекати на нових ринках. У фіналі розкриємо таємницю: як побудувати бізнес-стратегію до 2025 року і як управляти майбутнім.

Спікери: Дмитро та Олена Борисови («Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»), Володимир Омелян (Міністр інфраструктури України), Максим Бахматов (UNIT.City), Дмитро Феліксов/Дмитро Чінь (Concert.ua), Сергій Кравець (Tickets.ua), Андрій Длігач (Advanter Group).

Потік «Рекрутинг/HR»


Image title

Знайдемо вирішення для головних HR-задач за один день. Почуємо, чому з компаній йдуть найкращі спеціалісти. Поділимось інсайтами, які збережуть основу вашої команди. Обговоримо, як розумно інвестувати в Employee Value Proposition та формувати бренд роботодавця. Зруйнуємо найпоширеніші стереотипи про роботу HR-спеціалістів. Наприклад, що вони — нахлібники та стаття витрат, не більше.

Спікери: Анна Великоіваненко (DataArt), Лідія Терпель (Skyworker), Лариса Брувер (1+1 Media), Ірина Лісовська (Coingaming.io).

Окрім цього на конференції буде представлено ще потік Marketing та Sales/Bizdev і потік з Майстер-класами. Але про це читайте вже згодом.

І на десерт поділимося тим, що нам було б важливо знати наперед. У вартість квитка входить: welcome package, можливість відвідати усі потоки доповідей і майстер-класи конференції, спілкування зі спікерами, постійну знижку на наші майбутні конференції, розіграш подарунків від партнерів, обід та кава-брейки.

І як же без промо коду від нас? Скористайтеся знижкою 10% за промо кодом RIA10

Всі деталі та попередня програма вже на сайті Business fwdays'19.


 


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье