5 порад для успішних продажів на RIA.com Назад

5 порад для успішних продажів на RIA.com

Ми підготували 5 порад, щоб цієї весни зросли не лише пагони квітів, але й дзвінки та продажі від покупців на RIA.com.
Image title

Ми підготували 5 порад, щоб цієї весни зросли не лише пагони квітів, але й кількість дзвінків та продажів від покупців на RIA.com.

1. Піднімайте оголошення в ТОП

Ваше оголошення конкурує в пошуку з іншими. Щоб покупець побачив Ваш товар чи послугу першими, оголошення повинно бути на перших позиціях. Обирайте рівень ТОП та отримуйте більше дзвінків. Придбайте пакет просування?

2. Додавайте знижки, влаштовуйте розпродажі

На RIA.com можна додавати знижки на товари та послуги. Покупець одразу побачить стару та нову ціну. Розпродуйте старі колекції та робіть акції. Люди все ще люблять знижки ;) Вказати знижку можна при додаванні або редагуванні оголошення.

3. Оновлюйте дати додавання оголошень

Щоб оголошення були свіжими та актуальними, оновлюйте дати додавання. Чим свіжіша дата оголошення, тим вище воно в пошуку. Оновити дати оголошень?

4. Збільшуйте кількість оголошень

У Вас багато товарів та послуг, про які хочете розказати покупцям? Збільшуйте кількість оголошень на RIA.com та продавайте більше. До кожного оголошення додавайте декілька великих фото та детальний опис, щоб покупці одразу ж розуміли всі переваги вашого товару чи послуги.Збільшити кількість оголошень можна тут?

5. Спілкуйтесь зручно з покупцями

На RIA.com покупці можуть писати Вам в чат, дзвонити та робити замовлення через корзину. Обов’язково опрацьовуйте всі заявки, адже користувачі хочуть придбати саме Ваш товар чи послугу. В загальних налаштуваннях виберіть, якими каналами зручно отримувати замовлення?

Бажаємо ще більше дзвінків та продажів на RIA.com!


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье