10 000 київських студентів скористалися можливістю стати співробітниками провідних компаній за один день Назад

10 000 київських студентів скористалися можливістю стати співробітниками провідних компаній за один день

29-30 жовтня близько 10 тисяч студентів вирішили віднайти своє кар’єрне щастя на STUD-FEST “IMPULSE” в Києві, який відбувся при підтримці RIA.com. Кожен із учасників мав змогу знайти роботу і пройти співбесіду з HR-менеджером відразу на місці.

На основі більше 1800 заповнених студентами реєстраційних форм була досліджена структура інтересів київської молоді з приводу працевлаштування та очікувань щодо майбутньої роботи з точністю у 95%. Топ-3 найбільш затребуваних сфер зайнятості виявилися (у відсотках до підсумку) “комунікації, медіа” (50,1%), “інформаційні технології” (42,1%) та “управління персоналом” (30,9%). “Маркетинг, продажі” зацікавили 15,5% студентів. а “аналітика, робота з даними” — 12,1%. На останньому місці — сфера “фінанси, бухгалтерія” — 9,9%. Очікування студентів від майбутньої роботи розмістилися в такому порядку: умови особистого росту (перше місце), заробітня плата, креативність робочого процесу, зручне розташування офісу, корпоративна культура, стабільність умов праці, соціальний пакет (останнє місце).

Організатори наймасштабнішого студентського фестивалю в Україні STUD-POINT, InternsGo, Happy Monday та Enactus попіклувалися про те, щоб молоді спеціалісти вміли складати правильно резюме, тому лише для відвідувачів ярмарку організатори проводили кар’єрні консультації з написання резюме і проходження співбесід. 

На учасників STUD-FEST “IMPULSE” також очікували:

  • безкоштовна школа менеджменту від Comfy;
  • зона тренінгів від Lifecell;
  • унікальний хакатон від провідних українських компаній (зокрема, маркетинг кейс від Genesis, а у сфері ІТ - від Національного Банку України та Dragon's Lake Entertainment);
  • ярмарка вакансій з понад 60 роботодавцями, серед яких: Epam, Національний Банк України, Metro, Deloitte, Genesis, 1+1 медіа, Nestle, Coca-Cola HBC, Lifecell, Альфабанк, Comfy, EY та багато інших;
  • зона українських стартапів та громадських організацій;
  • зона інновацій від Цитрус;
  • погодинні розіграші брендованих подарунків, зона кави, релаксу та нетворкінгу.

STUD-FEST “IMPULSE” проходив  у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка по вулиці:
- м. Виставковий центр, пр-т Ак.Глушкова 4г (29.10)

- м. Університет, б-р Т.Шевченка 14 (жовтий корпус) (30.10). 

Увага! Організатори вже готові оголосити наступну дату проведення студентського фестивалю “IMPULSE” у 2020 році. Він відбудеться навесні, 17-18 березня, у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка. 

Якщо ти не був на STUD-FEST “IMPULSE - 2019”, але маєш бажання знайти роботу, не потрібно чекати півроку, на сайті фестивалю можна знайти роботодавця своєї мрії, дізнатися про усі актуальні вакансії та відправити своє резюме.
Переглянути, як це було, можна тут.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье